L amor
No pots ser real
Els angels no viuen
En aquest cruel mon
T;estimo molt
I vull esser amb tu
Sempre i a tothora...
En qualsevol minut
De la meua vida
Quan somrius,em sembla
Que el dolor no existeix...
Existim sols tu i jo
I res no es mes important
Que el nostre amor...
(belyi stih na katalanskom...ia znau ritma ...miagko govoria...po4ti net....zato kakie slova!...)))
Свидетельство о публикации №108081301504