Ранковий позитив або цнотлива дiвчина

Ранковий позитив -
Гуляла дівка ніч,
В заду презерватив,
А в піхві, наче піч.

В роті шматок сперми,
Густої та смердючої.
В крові болячок ферма.
Постіль брудна, вонючая.

Навіщо ти нажралася,
Дівчинко цнотлива,
Між хлопців завалялася -
Були ті хлопці хтиві.

Горілки випила багато,
Звалилася під лавку.
Пляшок повнюща хата.
Її взяли в охапку.

На ковдру повалили,
Немов вовки голодні.
Цибарки запалили -
Шалава дала згоду...

А ранок був чудовий.
Лиш анус болів трішки.
Згадала член здоровий,
А може то був Гришка?

Можливо був і Сашка,
Чи Юрка, чи Тарас?
А може то був Пашка,
Той рижий підарас?

А інших і не знала,
Було мабуть з десяток.
Їх морди не згадала,
Лиш членів в роті статок.

Так ранок починався
В цнотливої дівчини.
Ніхто їй не зізнався,
Хто тато для дитини.

(12.08.2008)


Рецензии
я просто в шоке... такое писать. Да и пунктуация хромает...

Яна Любарчук   25.08.2008 01:28     Заявить о нарушении
Уж за пунктуацию извините, да и кстати, тоже из жизни :) Слава Богу, не из моей.

Женя Раков   31.08.2008 19:58   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.