Я закохався
В БЛАКИТНЕ,ЧИСТЕ БЕЗХМАРНЕ НЕБО,
Я ЗАКОХАВСЯ В ЯСКРАВІ ЗОРІ,
В СПОКІЙНЕ,ТЕПЛЕ,БЕЗКРАЙНЄ МОРЕ.
Я ЗАКОХАВСЯ В ВЕСНЯНІ КВІТИ,
САДИ,МОВ СНІГОМ ПОКРИТІ ЦВІТОМ,
В МАЛЕНЬКІ СРІБНІ РОСИ КРАПЛИНКИ-
В РАНКОВІМ СВІТЛІ НЕМОВ ПЕРЛИНКИ.
Я ЗАКОХАВСЯ В ПОЛЯ ПШЕНИЦІ,
У ЗАПАХ СІНА НА КОСОВИЦІ,
ЯК СОНЦЕ ОЧІ СВОЇ ХОВАЄ,
І НАД ЗЕМЛЕЮ ТУМАН СІДАЄ.
Я ЗАКОХАВСЯ В ЩАСЛИВУ ПІСНЮ,
ЩО СОЛОВЕЙКО ВНОЧІ СПІВАЄ,
І В ГРУДЯХ БІЛЬШЕ НІЩО НЕ ТИСНЕ!
І СМУТОК СЕРЦЯ МОГО НЕ КРАЄ!
Свидетельство о публикации №108080701778
А небо разом з тобою квітне
В тих мріях волошкового повітря
Що в спогадах живуть в віках ...
Лола Киевская 03.10.2016 18:38 Заявить о нарушении