***

       Пісня випускників

Летимо ми сьогодні в далечінь,
Не турбуйтесь батьки про нас.
У рідненьке гніздо лелечине
Ми злітатимось часу від час.

       Приспів:
       Збирайтеся друзі в коло,
       Згадаймо шкільні роки.
       Прощай наша рідна школа
       Готуйте в дорогу батьки.

То ж нехай ваші змочуть ніженьки,
Не сльозиноньки, а роса.
І щасливі сплетуться доріженьки,
Як дівоча туга коса.

       Приспів:
       Збирайтеся друзі в коло,
       Згадаймо шкільні роки.
       Привіт наша рідна школа.
       Стрічайте з дороги батьки
       


Рецензии
Володя, вспомнились школьные годы и выпускной. ОП! Спасибо.

Вячеслав Ветров   07.10.2008 16:02     Заявить о нарушении
Спасибо, Вячеслав. Я рад, что Вам понравились мои робкие попытки.

Владимир Дрозд   10.12.2008 11:08   Заявить о нарушении