***

 Панегирик Зої


Дбайлива, мила, лагідна, привітна-
Для неї всі годяться компліменти.
Нехай вуста лиш посмішкою квітнуть,
Та дарить доля радісні моменти.

Нехай від танку кругом голова,
Не вір, що від сьогодні інший вік.
Кидають хлопці око, а то й два.
А ще найбільше – рідний чоловік.

Це не про тебе: ягідка ізнов.
Бо справді нею завжди ти була.
Бажають друзі : гріє хай любов.
Щоб ти з роками все цвіла й цвіла.


Рецензии