***
Ні вогника, а ні багаття,
Густа навкруги пітьма.
Неначе й доріг багато.
А правильної нема.
Готуємо взимку сани,
А виїздимо навесні.
Казали, що всі з вусами,
А вийшло, що зовсім ні.
Обдурюють нас постійно,
І все за нашої згоди.
Терпляче і самостійно
Чекаєм з моря погоди.
Мовчать зубожілі села,
Багаті неорані ниви.
Думки такі невеселі :
Чи буде кінець щасливий?
Коли ж то прийде Мессія,
Щоб розуму волю дати?
Якщо ми отак посієм,
То що ж тоді будем жати?
Свидетельство о публикации №108080502204
Вячеслав Ветров 07.10.2008 15:54 Заявить о нарушении