Маей восенi

На белоруском языке

Я на парозе восенi маей
з жыццевым скарбам успамiнау, мар, жаданняу,
прайшоушы шмат выпрабаванняу -
я на парозе восенi маей,
прасi ва утульнай тваей хаце
даволi ласкi i цяпла.
Не дай маiм надзеям памылiцца,
каб да цябе з любоую я пайшла.

12.02.2001


Рецензии