В порожнiй кiмнатi вмираe кохання в менi...

В порожнечі паперу тонуть усі слова,
Ними сповнене серце, вуста мої, голова.

Заплющую очі. Всі лінії як одна,
Нікого немає. Я знов залишилась сама.

Якісь загадкові тіні бентежать мене вночі,
Щось хочу сказати, та шепочу собі :”Мовчи...”

Ось пропливли по стінах тіні якихось людей -
Крізь уяву проходять сотні дивних речей.

І здається мене торкає холодна чиясь рука,
Мене вже в мені немає. А замість неба – ріка.

В порожнечі паперу пишу навмання, уві сні...
В порожній кімнаті вмирає кохання в мені...


Рецензии