Померти першою..
Дивилась в небо – бачила тебе.
Таке безмір’я!.. І такий безмежний
Мій біль в мені! Знайшла себе...
Ніхто нічого не спитає,
Я всім чужа. І всі мені чужі.
Лиш небо у колисці захитає,
Й зупиниться, торкнувшись до межі.
Торкнувшись лиш на мить...Цього вже досить!
Я буду жити стільки, скільки ти.
Але погоджуся, якщо мене попросиш
Померти першою...Чи першою піти...
Свидетельство о публикации №108073002930
***
Побажаю тобі величезного щастя,
хай радіє навколо весною земля,
нехай зірка любові ніколи не згасне,
і хай справдиться, дівчино, мрія твоя.
***
Від щирого серця,
Korason 02.04.2009 12:14 Заявить о нарушении