Я забуду...
Твій запах теж не справжній, як ти сам.
Ти не існуєш...Я кохаю...Годі!
А серце ніби знов розбитий храм.
Навіщо Боже, ти створив людину
З якою завжди важко вдвох?
Але для мене двоє Вас віднині –
Той, що пішов, Він також Бог.
Наповнюсь теплим небом я для тебе,
Скажений Бог.У сутінках ночей
Ти загорнеш, не дочитавши небо –
І я забуду колір тих очей.
Свидетельство о публикации №108073002802
Красиво написала, очень понравилось!
Сюжным теплом
Николай
Николай Мельник 30.07.2008 17:01 Заявить о нарушении
Дуже вдячна за це тепло!!!
Мари-На 30.07.2008 17:25 Заявить о нарушении