Зимне

Коли мiсто плювалося снiгом,
Я вже знав, що не буде весни.
Загортав я долонi у кригу,
І долонi ставали мiцнi.

I долонi торкнулись долоней,
I розсипалась вата у снiг.
I вже очi мої нездоровi
Навкруги розкидали лiд.

I до неба тягнулись долонi
Вдвоє сплетенi, вдвоє живi.
Снiговi розривали кордони,
I чекали приходу весни.


Рецензии
і вона таки прийшла
чудові вірші!

Елена Скордина   14.05.2009 03:07     Заявить о нарушении