Думки про тебе...

З тієї першої зустрічі, з нашого знайомства я постійно думаю про Тебе…

Ти наповнив моє життя сенсом, особливим змістом та душевною гармонією…

І хоча Ти такий далекий, іноді, здається, такий н.... але в той же час Ти завжди поруч, адже Ти в моєму серці.

Впевнена, що Ти назавжди залишишся там… адже Ти в моїх думках постійно…

думаючи про Тебе, я не почуваю себе такою самотньою. І де б Ти не знаходився, ці приємні думки допомагають жити :)))

Може це і є те справжнє кохання, що не вимагає страждань? Кохання, яке просто надихає, розправляє крила, та примушує жити в гармонії з собою, просто жити, насолоджуючись лише самою думкою про Тебе...

Я навіть не уявляю як жила до зустрічі з Тобою, мабуть, це було просто існування в життєвому просторі, серед метушні та турбот.

Я вдячна долі, що звела наші шляхи :))

І навіть, якщо нам ніколи не бути разом :)))))


22.07.2008р.


Рецензии
Я не відразу збагнув, що це - молитва Богу чи освідчення Милому. Але в будь-якому разі чудово! Дякую Вам.

Владислав Антипов   01.10.2008 12:53     Заявить о нарушении
Хочеться подякувати за рецензію й одразу внести ясність в написане - це не молитва Богу :)))
Скоріш за все - це освідчення!!! Чи милому - це вже інше запитання...
Це думки про Людину, яка внесла стільки тепла і радості в моє життя...

Наталия Блащук   03.10.2008 17:00   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.