Про нас
Заполонити в шал пів світу, й віддатись подихом тобі.
Зривати босою волошки, вплітати руту у вінки.
Звабляти поглядом ворожки. Це ти...
Нести в руках тендітну квітку посеред бурей і пустель.
Ховати щастя у намітку, як від непроханих гостей.
І зберегти, як за стіною, миттєвість маревного дня.
Цілуєш барви наді мною. Це я...
Злітати й марити невинно. Збирати перли у ріці.
Оберігати те первинне, що не сховаєш у руці.
Чекати зустрічі щомиті, від теплих весен до зими.
Кохання втримати в зеніті. Це МИ.
Свидетельство о публикации №108073001335