Коли

       
       «що тверде,то мертве,що гнучке,то живе»

Коли немає запитань,
і все в житті не випадково,
і пам`ять не бажає знань,
ні власних, а ні наукових.

Коли любов давно прийшла,
і шлюб твердіше од бетону,
і серце стало мов із скла,
в коханні не почути стони.

Коли для друзів часу брак,
і дружба вся по телефону,
і зустріч, як поваги знак,
або як прояв... гарний... тону.

Тоді, без сумніву, вважай,
що старість вже тебе спіймала.
І кращіх днів вже не бажай,
бо ти їх сам відміряв мало...


Рецензии