На розплавлене золото серця

На розплавлене золото серця
Розтоплений капає віск.
Вже не склеїш, якщо розіб’ється,
Не піднімеш свинцевих повік.

Вже не зійде замучене сонце
У жорстокий і пасмурний світ,
Божевілля в душі обізветься,
Закружляє, як з яблуні цвіт.

І по зимному синьому небу
Попливуть-полетять журавлі.
І ніхто не згадає про тебе
На байдужій холодній землі.


Рецензии