Моя весна

Не дивись в мої очі, якщо ти бажаєш спокою,
Не тримай мою руку, якщо ти не хочеш тепла,
Не проси бути знову з тобою, -
Це свободна весна, моя перша свободна весна.

Я так звикла кохати, так звикла боротись і жити
Хоч з тобою, хоч з кимось, аби не сама
Не проси тебе знов полюбити, -
Це свободна весна, моя перша свободна весна

Це свободна весна, моя священна свободна весна...

Але так сумно буває мені прокидатись без тебе,
Коли я повертаюсь додому, тебе там нема.
Не питай, нічого не треба, -
Це самотня весна, моя перша самотня весна...

Я п'янію від волі, я знову хочу за грати,
Я вже випила чашу свободи майже до дна
Запроси мене знову зіграти, -
Це самотня весна, моя перша самотня весна.

Це самотня весна, й нехай остання самотня весна!


Рецензии