Шукаю

Писни спивати,
Кохання ховати,
Шукати тепло,
Як сонце світло.

Дарую тебе
Усї зоркі в небі
Твоя посмішка
Зводива швидко

Мене як дитя.
Ти – моя життя!
Хочу літати
Та сильним стати!

Длани тримаю,
Тебе спиваю:
«Твоя обличчя
У серце вічна!»

Приспів:
Шукаю, шукаю,
У серце ховаю.
Кохання знов
Як вітер мов.

24.07.2008г. 01:46


Рецензии