Маме

Моя Мамо мене ти не чуєш,
Бо ти рано в Дорогу пішла
І мені ти тепер не розкажеш,
Не покажеш в усмішці уста.

Моя Мамо, твій час закінчився
І розсталася с тілом душа.
Я з тобою навік розлучився,
Ну а згадкою лину туда –

Де мене ти в любві сколихала,
І по стежці життя повела,
Научила мене ти всміхаться,
Подарила багато тепла.

І молилась за мене до Бога,
І просила у нього добра,
Моя Мамо, мене ти любила –
Ти святою для мене була.

Я тобі буду вік благодарний,
Буду помнити рідна з людьми,
Бо святинею ти після Бога,
Була, й будеш для мене завжди.

Боже Правий, прийми мою Неньку,
В Царство Вічне Небесне Твоє
Хай живе Вона в пам’яті вічно,
І хай славиться Ім’я Твое.
Амінь.
 
Киев 05.04. 1993г.


Рецензии
Даже не зная языка,можно услышать увидеть,почувствовать любовь к маме!
К сожалению наших мам нет больше рядом,ноприсутствие их бесспорно!
С теплом,Мария

Мария Шнар   13.11.2008 14:22     Заявить о нарушении