Земле ти моя

Я повертаюсь з далини
На мою рідну Батьківщину,
Нема такої чужини,
Що може замінить Вкраїну.

Ах, Україно, Земле ти моя,
Мене ти сколихала,
Мені ти силу здобула,
Мене зачарувала.

Перед очима знов встають
Біленькі хати невисокі,
Окутані прикрасою садків,
Стоять красиві, білобокі.

Усе зелене навкруги,
Усе цвіте і пахне.
Там десь співають на кутку,
Там добре Земля пахне.

І моя доля простягнулась
Із твоїх рук Вкраїно,
Де мене Мати повила
І де - жити мені вільно.

Гросенхайн 06.02.1992г.


Рецензии