украинское 2

Зірка для тебе
Квіти… Забуті давно на вікні
Очі… Вони споглядають на них
Зорі… Мовчки народжують ніч
Холод… Залазить погрітись у піч

Місяць… Заходить до хати мені
Квіти… Усе ще стоять на вікні
Думка… Про тебе літа в голові
Очі… Усе ще я бачу твої

Вихід… Шукаю у мряці ночей
Погляд… Шукаю я твоїх очей
Зірку… із неба дістану тобі
Квіти… замерзнуть тепер на вікні…



Шось накшталт НЄПАНЯТного експєрємєнта
Згадай мою всмішку,
Згадай і мій сум,
І кицю на ліжку,
І ніч серед дум.

Та киця є я,
І думи ті дим,
Тепер не твоя,
Цигарка твій син!

З тобой чарувались,
Любили ми ніч,
Зорей чудувались,
Ми пліч о пліч

Ці думи, неначе,
Палкі кольори,
Покинь нас, удаче,
Полинь у міри!

Неначе в портьєрі
Ховались ми геть,
Любили манєри,
Хоч знали ледь-ледь...

Любили картини,
Сміятись із них.
Художник загинув -
На нас смертний гріх!

Всі творчості жанру,
Всі крАси життя,
Пускаємось в мандри.
Мабуть, в небуття.


Рецензии