Сльози з перцем

Дай мені вдихнути твій віддих
Я чую ти є, ти поруч з моїм серцем.
Почуй що я шепчу тобі, мій подих
Та тихо заплач… ті сльози з перцем…

Ті сльози з перцем не дають покою
Вони зривають тишу і вітер має тихо
Тихо прислухуватись до їх дитячого спокою.
Вони з*являються з цих карих очей,
       і тільки небо чує лихо те…

В мене є маленький клаптик з нашого кохання.
Я підійду… а ці сльози з перцем, я… ним витру,
Зазирни у мої очі, це не на прощання.
Спи коханий… Коли прийде ранок, я вірю, що до тебе долечу.
       23.07.08


Рецензии