Ти народжений
Ту, що мріє про широкий шлях.
Кохання, що спроможне нас змінити,
Вже зовсім поруч, омина невдах.
Ти приречений на безстрокове щастя,
На цілунки долі чарівні.
Ти народжений щасливою зробити
Ту, що заховалася в мені.
Свидетельство о публикации №108072300123
Дуже гарний фінал. Успіхів!
Юрий Дубинский 01.09.2008 16:35 Заявить о нарушении