За 10 хвилин

За 10 хвилин до того,
Як зникне мій погляд раптом
Не залишиться вже нічого
Від мене,від тебе також.
Окремо вже нас не буде-
Ми спільне,відтоді як я
Ставши тобою забула
Яким ти був...Якою я була...


Рецензии