З останноью краплиною дощу

       З останноью краплиною дощу
       Впаду я на вуста твої гарячi
       I з поцiлунком потай вiдпущу..
       Ти не збагнеш...А я помру вiд щастя.

       I буду поруч тiнню помiж снами,
       Блукати серед мрiй твоїх сумних,
       В яких нiчого не залишилося з нами,
       Але ты -Всесвiтом залишився в моїх

       Безтямних снах..Болючих..Невблаганних.
       I все тут навпаки:прокинувшись - помреш.
       Тож не iсную вдень, та знай,коханий
       Я повернусь до тебе знову,як заснеш.

       I вранцi лиш затримаюсь хвилинно,
       Я на вустах твоiх свiтанковим теплом..
       I байдуже як все було i буде,мiй єдиний.
       Кохання не мине,лиш осiда на дно..


Рецензии
Твоє тепло зимою вранці
Мені спадало на вуста.
І ми з тобою в ніжнім танці
Злетіли вже до Райдуги-моста!

Воин Светлый   07.12.2008 12:02     Заявить о нарушении
......і нехай Це Тепло завжди буде на Ваших вустах)

Мари-На   08.01.2009 15:02   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.