Схололо сонце

Схололо сонце,
.........літо встигло
..............постаріти,
крижинки-сльози,
.........я не плачу,
..............просто вітер.
Безповоротно,
.........безпомильно,
..............безнадійно,
так безтурботно
.........і безжально
..............я не вмію.
Скляніє погляд,
.........зорі мріють
..............про минуле,
і що зі мною
.........я не знаю,
..............я забула.
Хмаринка-подих,
.........я поволі
..............засинаю,
Остання зірка
.........у долоні
..............догорає.


Рецензии