Летнее-хулиганское
Куме, я хотіла, щоб по-лЮдському -
Як в ЛондОні, чи там в Васюках...
Так чого ж прийшов до мене з Люською?
Не могла я вдержатись в руках!
"Де-труа" у нас не получилося -
Знаєш, що суперниць не терплю!
Добре, хоч вона вже підлечилася...
Знов приходь - я зіллячко зварю...
Свидетельство о публикации №108072003500