Двi у мене, моi друзi...

Дві у мене, мої друзі,
Рідні мови, сестри – музи.
Перша - мила, чорні очі,
У плахтині та віночку.

Синьоока, руса друга,
Стан стрункий та ніжний голос.
Огортає серце туга,
Як згадаю косу-колос.

Мови різні, але свійські
Сестри-музи мають:
Українська та російська,
Кажуть, мов співають.

Мов струмки, злились їх співи,
В серце западають.
Україну та Росію
У душі єднають

       1984 г.


Рецензии