Станси 11-15
Сон насплітав мандронів
з мандрів на голотечу.
Очі - в думок полоні
ранком будили втечу.
(12)***
До неба вивели дощі стежину -
по краю серця, понад біль розлуки.
Веселка - сонця розпростерті руки,
в котрих всинатиме земля дитинно.
(13)***
В кілограмнім золоті -
поту - сто діжок,
мов комар - божок,
долі перемолоті.
(14)***
Сісти - не впаси,
дати - не вкрасти,
пити - не кров,
жити - with LOVE.
(15)***
Ніч, мов криниця. Із неї -
зір не налічишся вкрай.
Звуки - поламаний плеєр,
жаль - на касеті був джайв.
18 Липня 2008
Свидетельство о публикации №108071900381