Нiкому я про це не говорила

Нікому я про це не говорила:
у мене є фрегат, легкий, як дим,
щосили напинаються вітрила,
та не тоді, не там, не так, не з тим.

Сріблянку затягла зелена крига,
серпневий день у вирій полетів.
Ні з ким я зустрічатись не хотіла
сьогодні, а з тобою й поготів.

Туманом запорошені люстерка
в калейдоскопі вражень і бажань;
мовчить закомплексована поетка,
танцюючи на кінчику ножа.

В тополях потонули довгобуди,
наосліп вже не хочеться іти.
І знов мені услід сміються люди,
і вкотре я не та, не там, не з тим.


Рецензии
Как-нибудь где-нибудь с кем-нибудь
Долгожданный встречая рассвет,
Закуси на мгновенье губу
От обиды за то, что попала не в цвет...
Понимаю и сочувствую. )))

P.S. Очень понравилось

Алена Курган   19.07.2008 22:03     Заявить о нарушении
Спасибо за понимание, Алена.

Оксана Макалюк   21.07.2008 21:15   Заявить о нарушении