I знову я лечу...

из цикла "Немецкие посвящения"


Г А М Б У Р Г
17.07.1999г.

(на УКР. языке)


* * *

І знову я лечу,
І знову силу маю.
Тому що я живу,
Тому що я кохаю.

Хто жінку не кохав,
Мене не зрозуміє…
Далеко у душі
Родилася надія

Надія, що колись
Назве мене – Коханий!
І крім мене любить
Ніколи вже не стане.


Рецензии