***

Тебе я хочу чути весь час і у вісні
З тобою хочу бути повір, повір мені
Не хочу більше знати я болю, що живе
Тебе буду кохати тебе, тебе.

Я вірила в любов, я вірила в слова
Та на душі моїй зима!!!


Рецензии