Песня

Розійшлися стежки у полі,
Розминулись – і не зійшлися.
Нас звели ненадовго долі,
Вдвох ми доста не набулися.
Стільки хочеться ще сказати…
Вийти вдвох на одну стежину:
Не судилось нам подолати
Шлях нетоптаний крізь тернину.

Вітер в небі шалено віяв,
Вітер з пекла.
А може, з раю…
Ти не той, хто мене омріяв.
Але як я тебе кохаю!

Мрієш ти про краї далекі,
І шукаєш туди дорогу.
Проводжають тебе лелеки.
Я за тебе молюся Богу.
Та як стомишся ти шукати,
Лік весит помилкам, й образам,
Буду там я тебе чекати,
Де всі стежки зійдуться разом…

Вітер в небі ізнов завіяв,
Вітер з пекла.
А може, з раю…
Ти не той, хто мене омріяв.
Але як я тебе кохаю!

25.12.06


Рецензии
Здорово, почти всё понял! С теплом Кот)))))

Константин Куклин   18.07.2008 01:55     Заявить о нарушении
Спасибо!
Надеюсь, какая-нибудь из моих "пестней" когда-нибудь займут укромный уголок в списке на твоей страничке ;)

Тата Зуко   20.07.2008 13:22   Заявить о нарушении