Напевно я стомилась вiд утоми
Мені б забути, та не знаю як,
Цю усмішку, що схожа на судому,
І місяць – перевернутий п’ятак.
Зеленим пофарбовано світанки,
А в мене шкіра кольору води...
Коли набридне грати у мовчанку,
Мені б втікати, та скажи куди?
Слова в мені шукають порятунку,
Їх так багато, що не видно дна;
Забутий смак торішнього цілунку
Згадати намагатимусь одна.
Свидетельство о публикации №108071703651