Т е р i

Ти чому зажурилась,
       маленька моя?
Залишайся завжди у душі молодою;
Ти поглянь: твої лапи
       цілує земля,
І бездонна блакить над тобою.
Ти тремтиш, а у погляді
       стільки тепла,
Джерело невичерпне сліпої любові,
Молоко, що із рук
       цуценятком пила,
Проступає тепер сивиною.
Нам набридли обличчя
       байдужих осель,
Ми по крихітці щастя крадемо у долі.
Я для тебе холодний
       і пасмурний день
Пофарбую в березовий колір.
Легко-легко ступаючи
       по бистрині
Зустрічати світанок підемо за обрій.
Щось первісне і дике
       озветься в мені...
Неймовірно, які ж бо ми схожі !


Рецензии
Надзвичайно гарний текст, давно не читав такого! Дякую дуже за можливість зануритися в потік щирої любові!

Ваш,
Інґвар.

Ингвар Олафсон   04.09.2008 15:25     Заявить о нарушении
Дякую за відгук. Любов тварин щира, бо позбавлена умовностей і фальші. Нам би не завадило повчитись у них.
З повагою, Оксана.

Оксана Макалюк   04.09.2008 16:23   Заявить о нарушении