Веселка
На випадок літа зірву золоті помаранчі світанку,
На випадок ночі жовтаве нас сонце здивує
Наступного ранку... на випадок ранку.
На випадок снігу згадаю зелені Карпати,
На випадок зливи - блакитне весняне небо,
На випадок того, коли не зумію на тебе чекати,
Куплю собі синій білет на літак, що до тебе
Летить...
І виблискує срібним крилом...
І ріже навпіл мої заповітні бузкові мрії...
(На випадок ти вже не зможеш -
Кохаю. Надіюсь. Вірю.)
Свидетельство о публикации №108071501163