Без тебе сутiнки в душi

Без тебе сутінки в душі,
без тебе холодно і пусто,
знов стисну пальці аж до хрусту,
свої-таки, а не чужі.

„Запам’ятай мене таким...”
Померти легше, ніж забути,
у вічну мерзлоту закута,
без сліз, без долі, без мети.

Благаю, ти мене не клич,
з тобою бути я не хочу,
та хто мені закриє очі,
коли нарешті прийде ніч?..


Рецензии
Оксана, мне очень понравились Ваши стихи на украинском языке, желаю Вам побольше творческих успехов. С уважением Демид.

Демид Лагуна   14.07.2008 00:16     Заявить о нарушении