Чаривна нич

На небі жовтий місяць сяє
Зірки виблискують в такт з ним.
А на землі ніч тінню грає
Чарівна ніч! Я покажу. Ходім!

Ось тут хатинка на краєчку
Покрита снігом вся до стріх,
А у хатинці вся родина.
Лунає там дитячий сміх.

Ось на дворі дід білий ходить
З чарівним посохом в руці.
Це Дід Мороз свій лад наводить
У необмеженій красі.

Він стукнить раз - чарівне сяйво
З-під посоху його летить.
Він стукнить двічі - і малюнок
На війнах хати вже лежить.


Рецензии