Чом мовчиш

ЧОМ МОВЧИШ,КРАСА ДІВЧИНО,
НЕ МАЛЕНЬКА ВЖЕ ДИТИНА,
ЗУСТРІЧАТИСЯ НЕ ХОЧЕШ,
МОЖЕ ТИ ТАМ НИШКОМ ДРОЧИШ?

ОЙ!НАВІЩО Ж БО ДРОЧИТИ?
МОЖУ Я ЦЕ ВСЕ ЗРОБИТИ:
НІЖНО КИЦЮ ПОЛИЗАТИ,
З НІГ ДО ВУХ РОЗЦІЛУВАТИ,-

ЩОБ КРИЧАЛА В НАСОЛОДІ:
ЩЕ!ІЩЕ!ОЙ!ГОДІ!ГОДІ!
ГОДІ,БО НЕМА ВЖЕ МОЧІ!
ХОЧУ!ХОЧУ!ХОЧУ!ХОЧУ!


Рецензии