Хотiв я показати Вам
Як Місяць казку лиє з неба,
Але так боляче очам
Ловити погляд кришталевий.
Хотів подарувати Вам
Пісень барвистих оберемок,
Та голос мій урвався сам,
Щоби не плакати даремно.
Хотів я розказати Вам
Про зір чарівні перевесла,
Та звідки взятися словам,
Коли душа до дна промерзла?
На перехресті мрій і снів,
На самому вершечку ночі
Я б Вас, без сумніву, зустрів...
Але не можу і не хочу.
Свидетельство о публикации №108071400153