Цiкаво так - не спати уночi

Цікаво так – не спати уночі,
а мріяти найкраще на світанку,
ти головне так сильно не кричи –
сполохаєш маленьку коноплянку.

А чорний кіт набігався і спить,
міцне снодійне – бампером з-за рогу,
усі прокляття розгубив за мить,
нікому вже не перейде дорогу.

І Місяць-шизофренік заблукав,
а я ж бо бачу, тільки не дістану.
Сама собі: „Тримай себе в руках”...
Коли ж мені ти снитись перестанеш?


Рецензии