Жiноча доля

Жіноча доля – річ складна.
Дивись, залишишся одна,
І, щоб в дівках не збавить віку,
Слід, кажуть, мати чоловіка.
Проаналізувавши знаки,
Дібрати згідно Зодіака,
Окільцювати, наче птаха,
Й тримати в хату, мов собаку.

Тричі в день нагодувати, зодягнути і скупати,
Час від часу цілувати і пускати погуляти.
Раз, два, три, чотири, п'ять,
Вийшов зайчик погулять,
Вийшов зайчик погуляти,
Та не повернувсь до хати.

Жіноча мудрість є у тім,
Аби на ній тримався дім,
І хата, й чоловік, і діти,
Тримає, мов каріатіда.
З базару овочі і м'ясо
Таскає, накачала м'язи.
Не бачить зір, не бачить неба,
А що поробиш, адже треба:

Тричі в день нагодувати, зодягнути і скупати,
Час від часу цілувати і пускати погуляти.

Та попри те, що кожна з нас
Потужна, наче той Камаз,
Що на статуру, що на вроду
Немає понад нас народу,
За українку кожен янкі
Віддасть усе, що має в банку,
Свій ягуар, басейн і віллу,
А на додачу душу й тіло.

Буде добре годувати, одягати і купати,
Регулярно цілувати і пускати погуляти.
Раз, два, три, чотири, п'ять,
Ой, як добре погулять,
Ой, як добре погуляти,
Та вернутися до хати.


Рецензии
Леся, как всегда - на классном уровне!
Вспомнился концерт Юрия Лозы в 80-е, там он читал симпатичную миниатюру. Дословно не помню, но заканчивалось чем-то вроде (стих про мужиков) -

Кем же быть, чтоб на фоне вас - сильными?
Он же все же мужик, а не бык! )))

Михаил Химченко   13.08.2012 17:51     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.