Еп чна сила

Епічна сила у безодні
Людських емоцій спочивала.
Вона втомилася сьогодні,
Бо знову всю себе віддала.

Бо повсякчас всім лізла в душу
І серце спонукала битись
Несамовито,наче грушу
Боксерську…що не зупинитись.

Не кинути на пів дорозі,
А переслідувати вічно,
Красу, оспівану у прозі,
В віршах веселих і ліричних.

Вона штовхала на безглуздя
І надихала на шедеври,
В яких здавалось мало глузду,
Які всім діяли на нерви.

Але тому, хто був із нею,
Хто тою силою сп`янілий,
Вона була чарівна фея,
Що закохала всесвіт цілий.


Рецензии