Кажани
..............крізь сни,
....................кажани,
Крізь оману і біль
..............пролітають
....................вони;
Ніби голка торкається
..............вух –
....................ультразвук,
Зовсім поруч, але
..............не даються
....................до рук.
Пролітають, як тінь
..............і щезають
....................в імлі,
Ніби чорні видіння
..............на сірому
....................тлі.
Свидетельство о публикации №108071103770
Спасибо, Елена.
Оксана Макалюк 14.07.2008 01:30 Заявить о нарушении