Так багато написано слiв

Так багато написано слів,
Кучерявиться стомлений почерк.
Зупинятись ніколи не вмів –
Не хочеш.

Не буває багато води,
І повітря, і сонця, і літа.
Зачекай, я благаю, не йди...
Фініта.

Швидкоплинний пейзаж у вікні,
Вітер жовті хвилини відносить,
І того, що я маю, мені
Не досить.


Рецензии