Ти вдягнулась у посмiшку

Ти вдягнулась у посмішку,
       в біло-молочний серпанок,
Ти у напівпрозорості
       натяків і протиріч.
Я вдягнулась в червоне,
       тепер мені личить світанок,
Я купаюсь у сонці,
       тобі ж до лиця біла ніч.

Зачарована осінь
       танцює у наших зіницях,
Обривається погляд —
       так боляче нашим очам.
Почуття переплутались,
       не розкладеш по полицях;
Ми бредемо назустріч
       крізь хащі колючих мовчань.

Твої очі блакитно-сталеві —
       зима на порозі,
Твої очі — холодні уламки
       розбитих небес.
І мої світло-карі
       напевне і досі не в змозі
До останньої краплі у себе
       ввібрати тебе.


Рецензии
Загадкова зустріч загадкових створінь

Иннокентий Флик   04.09.2008 16:42     Заявить о нарушении
Дякую за "загадкове створіння":) Приємно створювати враження загадковості.
З повагою, Оксана.

Оксана Макалюк   04.09.2008 17:10   Заявить о нарушении