Tu multumesti

Imi place cind zimbeste ca soare,
Imi place cind ea spune "te iubesc",
Imi place cind esti plin de nerabdare,
Imi place! Dar de ce spui "multumesc"?

Eu cred ca da. Tu vrei continuare.
Sint frica, dar alinta-ma din nou.
M-am intrebat daca eu simt iubirea mare -
Eu am tacut. Nu pot sa spun "hello".

Eu vreau sa fiu iubita ta, soare,
Eu vreau sa stiu ce faci si unde esti.
Eu vreau sa uit acel moment, in care
Tu ai tacut. De ce tu multumesti?

Martie, 28, 2008


Рецензии