Одв чний спогад про кохання...

Нема бажань, нема страждань,
Одвічний спогад про кохання,
І вже нема пустих питань,
І Ваня - це лиш тільки Ваня.

Нема безсонних вже ночей,
І подушок, від сліз вологих,
Вже біль у серці не пече,
Душа не рветься до твого порогу.

І без жалю, і без печалі,
Я посмішку тобі дарую,
Як з іншою тебе стрічаю...
Тебе до неї більше не ревную.


Рецензии