Родной город

Тебе люблю я,рідна Батьківщина,
За твій народ і за твою красу,
За все тебе люблю,бо ти ж єдина,
Єдина будешь в серці моєму.

Пройшли літа,та ось твоє вже свято
Я миру побажать тобі хочу,
І щоб була завжди така прекрасна
Як пам'ятаю я в дитинстві свойому.

А пам'ятаю я сади твої цвітущі,
Красу домів і велечень Дніпра,
І радість з щастям як моя бабуся
По вулицям мене твоїм вела.

Так залишайся ти завжди такою,
Щоб твій народ не забував тебе,
І будь веселою ти в радості і в горі,
А ми усі підтримаєм тебе.

       250 лет Днепродзержинску


 


Рецензии