Скачуть, скачуть коники-турботи...

Композитору Володимиру Тузу,
з міста Шепетівки,
Хмельницької області, до 70-річчя
 з дня народження,з великою
повагою і вдячністю.



Скачуть, скачуть коники-турботи,
Хоч навкруг усе старе, як Світ,
Знов на чистий лист лягають ноти,
Наче Боже диво - первоцвіт.

Зірка Ваша в небі ясно сяє,
У провидців доля непроста,
Хоч життя найбільше з них питає,
Та веде стежина золота.

О, добродію вельмишановний,
Поруч вічний талісман - рояль...
Бо життя, то головний замовник,
Тільки час біжить, біжить, а жаль...

Володимир Савович! О, світлість!
Ось, Ваші пісні навкруг звучать,
Серпень за вікном, то творча звітність,
Вам сьогодні, друже сімдесят!!!

Автор Геннадій Сівак.
21 серпня 2007 року.


Рецензии
Не знаю ані композитора, ні автора. Але чути - вірші - від душі.

Глеб Ходорковский   15.08.2008 20:09     Заявить о нарушении
Глєб!
Дякую Вам за теплий відгук.
Радий знайомству з вами.
З повагою, Геннадій.

Геннадий Сивак   16.08.2008 21:48   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.