З неба з рка тихенько на землю впаде

З неба зірка тихенько на землю впаде
Загадаю бажання - зустріти тебе.
Сумно жити на світі без частки душі,
Моя зіронька люба, ти їй розкажи.

Як сумую без неї, як серце болить,
Що забув я про сонце і неба блакить.
На світанку не бачу ранкову зорю,
Лиш її я кохаю, її я люблю.


Рецензии